Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μια μαύρη μέρα για τον πολιτιZμό

18/05/2010

Δεν ξέρω τι φταίει…έχω μια υποψία αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

Η υπερπληροφόρηση, ο καταιγισμός ειδήσεων που έλεγα και στο προηγούμενο ποστ με έχουν κάνει να μπλοκάρω!

Για τι να πρωτομιλήσεις;

Για τον Δασκαλόπουλο και το «μάθημα» περί κοινοβουλευτικής ηθικής που έκανε μέσα από την συνέλευση του ΣΕΒ ή για τον Καστανίδη που έβαλε το αμπέχονο της επανάστασης και βγήκε στη βουλή να «μαλώσει» τον Δασκαλόπουλο που μας κάνει και υποδείξεις; Μου φαίνεται τραγικό και φαιδρό ταυτόχρονα να ασχολούμαι μαζί τους. Άει σιχτίρ.

Μήπως να πω για την κατάθεση του Ρουσόπουλου και του Βουλγαράκη στην εξεταστική επιτροπή της βουλής; Που αντί να καταθέτουν σε ανακριτή, όντες προφυλακισμένοι στο Γεντί Κουλέ, πήγαν σαν κύριοι στη βουλή και απαντούσαν και με ύφος! Άει σιχτίρ.

Μήπως να πω για την κόρη του μπαμπά της που αποστάτισε (σαν τον μπαμπά της) και μίλησε σαν τιμήτρια τις υγιούς οικονομικής ανάπτυξης. Και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ δημοσιογράφος, ΕΝΑΣ, να την ρωτήσει για το σκάνδαλο της Siemens στο οποίο φέρεται χωμένη ως τα αυτιά! Άει σιχτίρ.

Αλλά όχι, όχι αγαπητές μου αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες μου. Δε θα πω κουβέντα για τη μείωση μισθών και στον ιδιωτικό τομέα (χαιρέκακο γέλιο γιατί τους τα έλεγα αλλά εκεί αυτοί…το δημόσιο τους έφταιγε). Εδώ έχουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα, χτυπάνε τον ογκόλιθο της ελληνικής μουσικής και εγώ θα ασχολούμαι με τις οδοντόπαστες;

Πώς θα τολμούσα να ασχολούμαι με σκάνδαλα όπως την αθώωση των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΚΑ, όταν έχουμε τέτοια αίσχη προς τον πρίγκηπα του λαϊκού τραγουδιού; Άλλωστε, τι έκαναν κι αυτοί της ΔΕΚΑ; Πήγαιναν και αγόραζαν τα μεγάλα χαρτιά του χρηματιστηρίου, λίγο πριν το κλείσιμο, ώστε να διατηρείται ο δείκτης πάνω από 5000. Θα μου πείτε: και γιατί είναι κακό αυτό; Κοιτάξτε, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι η ΔΕΚΑ είναι εταιρία του δημοσίου και ο σκοπός δεν είναι να συμβάλλει σε φούσκες, κατά τα άλλα δίκιο έχετε…πάλι με φούσκες και τσιχλόφουσκες ασχολούμαι αυτή τη κρίσιμη ώρα για τον πολιτισμό.

Διότι, αν δεν το ξέρετε, είμαστε στην εβδομάδα των εορτασμών για την ευρωπαϊκή μέρα και νύχτα των μουσείων. Και σε αυτή τη συγκυρία  διάλεξαν ο ΓΑΠ και οι φίλοι του να μείνουν χωρίς υφυπουργό πολιτισμού αλλά και χωρίς Τόλη; Μέρα μουσείων και ο Τόλης θα είναι κατατρεγμένος;;

Θέλετε να μας την πέσει η UNESCO; Δεν μας φτάνει το ΔΝΤ και ο Στρος, θα έχουμε τώρα και την UNESCO να μας την πέφτει;;; Συγκεντρωθείτεεεε! Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα!

Κάτω τα χέρια από τον Τόλη, χτυπήστε την Άντζελα, χτυπήστε τους εφοριακούς, χτυπήστε όποιον θέλετε αλλά όχι τον Τόλη! Άλλωστε, άλλοι ήταν αυτοί που κάναν τα στραβά μάτια 17 χρόνια για τη δήλωσή του…αυτός τι έκανε; 3000 μηνιαίο εισόδημα δήλωνε ο έρμος…τσίμα τσίμα τα δικαιώματα από τις ταινίες του και από τα δικαιώματα για τα τραγούδια του από τον Καψούρα FM. Ξέρετε άλλωστε πως το βινύλιο και το cd έχουν πεθάνει…δεν πουλάνε πια! Ό,τι βγάλεις από τα δικαιώματα (άσχετο, η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική…μη ξεχνιόμαστε) και από καμμιά εμφάνιση. Αλλά ο Τόλης στα μαγαζιά δούλευε αφιλοκερδώς, για τον πολιτισμό ρε γαμώτη μου!

Εγώ λέω Τόλη να μην συμβιβαστείς…Μην δεχτείς αυτή την παραίτηση, αυτόν τον αποκεφαλισμό της γυναίκας σου!

Στάσου στο ύψος σου, μεγάλε Άντρα της Κουλτούρας και του ΠολιτιΖμού!

υ.γ. 1.συγχωρέστε με για τις εξαφανίσεις…έχω πολλές έγνοιες αυτό τον καιρό…έπαθα και το κοκομπλόκο που περιγράφω και στην αρχή του ποστ…τι να σας λέω! Δε λέτε πάλι καλά που έγινε κι αυτό εχτές και χτύπησα μπιέλες με πιο δημιουργικό τρόπο;; Ά ρε Τόλη, πάλι το έκανες το θάμα σου.

υ.γ.2. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το μόνο τραγούδι του Τόλη που μου αρέσει είναι αυτό:

Το ξέρατε φαντάζομαι πως τότε τα είχε με τη Ζωίτσα, ε; Κι αν δεν το ξέρατε, το μάθατε τώρα (αναλάβαμε την επιμόρφωσή σας λέμεεεε, για την αυτομόρφωση ρε γαμώτο)

76 Σχόλια leave one →
  1. 18/05/2010 10:05

    Αρνούμαι να σχολιάσω αυτό το ποστ, τόσο για αισθητικούς λόγους, όσο και για πολιτικούς. Από το Ρακιτζή στις κουτσουπιές και στο Βοσκόπουλο… Παρακαλώ όπως το παρόν μπλογκ τεθεί υπό την εποπτεία του ΔΝΤ προκειμένου να γλυτώσει από την πολιτιστική χρεωκοπία.

  2. 18/05/2010 10:59

    Χαχαχαχαχα!
    Πες τα, πες τα! Είχε δεν είχε την «έφαγε» την Άντζελα ο εξωγήινος με τα αυτιά ραντάρ και την κακορυθμισμένη φωνή(Γερουλάνος). Την έδιωξε ο κακούργος !!!

    Υ.Γ. Δηλαδή το «Γλυκά πονούσε το μαχαίιιιριιιιιι» δεν σ’αρέσει; Ή το «δεν με νοιάζει ποιον φιλούσες μέχρι χτέεεες» που είναι και στίχοι Λευτέρη Παπαδόπουλου ! Αλλά μακράν το καλυτερό του είναι το «πριν χαθεί το όνειρό μας και ξαναβραδιάσουμε» αυτό πραγματικά είναι κορυφαίο τραγούδι !!!

    • 18/05/2010 11:03

      Εννοείται καλό μου Χαρουμενόπαιδο! Μη σου πω πως υποπτεύομαι και διάφορα Νεφελίμ που επιβουλεύονται τον ελληνικό πολιτιζμό!

      υ.γ. σιχαίνομαι όμως αυτή τη φωνή!!!

  3. 18/05/2010 11:19

    Αυτή η «εξυγίανση» του πολιτικού σκηνικού και γενικά του βόθρου ξεκινάει (ή σταματάει) στον Τόλη Βοσκόπουλο?! Βασικά χέστηκα για τον Τόλη Βοσκόπουλο! Με τέτοιους γραφικούς καλλιτέχνες πιστεύουν ότι θα ξεχάσω τη ρύθμιση χρεών που ξαναετοιμάζουν για τους γνωστούς καταπιόλους του πλούτου που παράγει ο εργαζόμενος?( ο οποίος ακούει και Τόλη αμα λάχει). Θεε μου, για πόσο ηλίθιους μας περνάνε?!

  4. 18/05/2010 11:28

    Αχ βρε Παρτιζάνα! Ξεχνάς που πιάσαν και τους γιατρούς του Κολωνακίου;
    Μην είσαι και αχάριστη, ό,τι μπορούνε κάνουν!

  5. 18/05/2010 12:08

    «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι, έσταζε μέλι η μαχαιριά….»

    Εμένα αυτό μ’ αρέσει.

    Για τα υπόλοιπα έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Διατελώ σε κατάσταση κοκομπλόκο που λέει και η Μπαλόνη. Λέω να κάνω μανικιούρ-πεντικιούρ.

  6. 18/05/2010 12:47

    Γιώργο, προτείνω το Μπαλούν και την Dame από πάνω να τις βάλουμε υπό την επιτήρηση της UNESCO και να τις αναγκασουμε να ακούνε Σοπέν ή/και Green Day 24/7 για 2-3 μήνες μπας και ισιώνουν!
    Έλεος λέμε με την υποκουλτούρα σε τούτο το τίμιο μαγαζί!!!

  7. 18/05/2010 12:54

    @Dame
    θυμάσαι εκείνη την υπέροχη συμβολή μου στη γυμναστική με τη Ζωίτσα; ε την λίνκαρα εδώ αλλά κανείς και καμία (καλά, μόνο ένα κλικ έχω προς εκεί) δεν πήγε να τη δει…και έρχονται διάφοροι και μας εγκαλούν για τον πολιτιζμό μας!!

    @Φοξ τροτ τεριέ
    Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι Βέλγες για υποκουλτούρα!!!!
    Πάτε βρε πρώτα στα κλικ που σας προτείνω και μετά μας λέτε εμάς!!!

  8. 18/05/2010 13:27

    Ορίστε και ο ρατσισμός με τις Βέλγες…. Να σου πω δεν σε βλέπω και πολύ καλά τώρα τελευταία…. τι φύτεψες στο μπαλκόνι μπαλόνι;

    Σκέφτηκα μόλις κάτι σατανικό: να κάνουμε νέο ρεκόρ σχολίων εδώ μέσα. Ελάτε να σπάσουμε το προηγούμενο που είχε πάλι πολιτικό, βαθύτατα πολιτικό, εξαιρετικά βαθειά πολιτικό περιεχόμενο: Ρα κι τζής (παθαίνω αλλεργία όταν γράφω αυτές τις συλλαβές τη μία κοντά στην άλλη).

    Κροτ, θα διαφωνούσατε αν στο παραπάνω σχήμα που εμπνευσθήκατε συμπληρώναμε το κάδρο με την πρέσβειρα Μαριάννα (αυτή της καλής θελήσεως της UNESCO) έτσι για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία; Εν αναμονή της απαντήσεώς σας τελώ… βοσκοπουλώ…

    • 18/05/2010 13:47

      Τα πάντα έχω φυτέψει προβοκάστορα Κατσαμάκη. Επιβάλλεται να τον δεις!
      Και ναι, κάντε ρεκόρ, ανεβάστε με τώρα που με οδηγούν στα τάρταρα οι γελοίοι!!!

      αχ όχι με τα τρομαχτικά βαμπίρ…σας παρακαλώ…σκιάζομαι! φέρτε μου τον Στρος, τον προτιμώ από τη Μούμια!

    • 18/05/2010 14:08

      α Κατσαμάκη, έχω να σου πω πως έχω κάθε μέρα 3-4 επισκέψεις από κάποιον που ψάχνει εσένα…»κατσαμακησ» γράφει και έρχεται και ξανάρχεται…στο λέω για να τον βρεις τον άθρωπα!

  9. 18/05/2010 13:58

    Τον κα(η)μένο τον Χρεωστόλη!! Μα τέτοια αδικία? 😛 😛 😛 Aπανωτά τα χαστούκια της μοίρας!!

    Αχ, Mπαλόνη μου, πάνω που ΄χα λιγάκι ηρεμήσει μετά από μια συνάντηση χτες πάλι εφιάλτες έβλεπα! Γμτ… 😦

    • 18/05/2010 14:10

      ρενετάκι, εγώ εφιάλτες δεν βλέπω κατά τη διάρκεια της νύχτας…οι μέρες μου είναι δύσκολες και βαριές!
      Γι’αυτό και έβαλα πιο ανάλαφρο ποστίδιον αλλά αμέσως οι haute culture του βλογ μας την έπεσαν! Δεν πτοούμαι όμως εγώ!

  10. 18/05/2010 16:37

    Αν και πρέπει να είμαι από τους πρώτους που ανέδειξα διχτυακά το θέμα/ανάθεμα, θα κάνω λίγο και τον δικηγόρου του διαβόλου (τύφλα να χει ο Αλ Πατσίνο) θυμίζοντας ότι ο συμπαθής Τόλης πριν κάμποσα χρόνια είχε ένα δύσκολο διαζύγιο. Προφανώς δεν πλήρωνε την εφορία για να πληρώνει τη διατροφή ο άνθρωπος! Αυτό θα πει σωστός οικογενειάρχης!

    ΥΓ: Γιατί λέει 13/5 ημ/νια ανάρτησης; Για να δωθεί έμφαση στον ατυχές για τον πολιτισμό γεγονός;

  11. 18/05/2010 17:11

    Γιώργο, μέσα, έχεις καταπληκτικές ιδέες!!!

  12. 18/05/2010 17:20

    Μπαλούν μην τους ακούς καθόλου τους παραπάνω που μιλάνε για υποκουλτούρα. Ο Τόλης είναι ο λαός και τώρα που ξεκινάει και λαϊκή επανάσταση τους θέλουμε μαζί μας αυτούς!

    Πάντως όσο καιρό γυροφέρνει το ντούβλο στα μπλογκς ρεκόρ δεν κάνεις, φοβάμαι…

    • 18/05/2010 18:51

      κι εσυ τέκνον? και μετά μας πουλάς κουλτούρα με this boy, Ratm και Duft Punk???

      σου ρε, σου!

      • 18/05/2010 19:26

        Όχι βρε κροτ, παρεξήγησις! Δεν είπα εγώ ότι είδα ντούβλα, είπα ότι στα τοπς της γουόρντπρες πάλι τον παίζουν ολημερίς σήμερα (με το συμπάθειο κι όλας). Και γιατί παρακαλώ στο ιστολόγιο σου δε δέχεται τα φτωχά πλην τίμια μηνυματάκια μου, ε;

  13. 18/05/2010 18:55

    Πάω να φέρω τη Μαριάννα

  14. 18/05/2010 19:19

    Nα με βάλετε κάτω από επιτήρηση ενός κούκλου γκόμενου να το δεχτώ κι ας ακούω και την Καραγκούνα. Αλλά όχι της UNESCO ρε παιδιά. Έλεος!!!!!

    • 18/05/2010 19:49

      αυτό που γράφεις , αν το εννοείς , στείλε μου sms , η χρέωση θα είναι εντελώς φιλική (του sms)
      :)))))))))))))))))))000

  15. 18/05/2010 19:42

    Silent, δεν αναφερόμουν στη δεύτερη φράση του σχολίου, αλλά στην πρώτη! Και τι είναι η Ντούβλα;
    Αγνοώ γιατί σε σνομπάρει το βλογ μου, ίσως επειδή ακούς Ρακιντζή, χαρ χαρ χαρ!!!

    Γιώργο, έτσι μπράβο, κατευθείαν το βαρύ πυροβολικό!!!

    Dame, να μην υπεραμύνεσθε του Τόλη (κούκλος ο Τόλης; μην τρελαθούμε κιόλας!) και του Ρακιντζή, να μη σας απειλούμε, μαντάμ!

  16. 18/05/2010 19:52

    Μακράν το ουσιαστικότερο σχόλιο που διάβασα και άκουσα από χτες μέχρι τώρα σε όλα τα μέσα !!!
    Βρε «Μπαλονάκι» μου , τώρα που ζόρισαν τα πράγματα , μήπως θα σ’ ενδιέφερε μια δεύτερη δουλειά ;
    :)))))))))))

  17. 18/05/2010 20:10

    Βρε συ Κροτ, κάτω από επιτήρηση κούκλου γκόμενου είπα, όχι του Τόλη!!! Απλά θ’ ακούμε Τόλη (το γλυκά πονούσε το μαχαίρι) όσο θα με επιτηρεί…..
    Αμάν πια, φραγκοδίφραγκα πρέπει να σας τα κάνουμε όλα…..

    Κύριε ΑΜ, βάζεις υποψηφιότητα για «επιτηρητής» μου ή μου φάνηκε; :-))))

    • 18/05/2010 21:08

      Εγώ λέω να δεχτείς συνεπιτήρηση από Αμ και Αντιδρασέξ. Εγώ δεν προλαβαίνω (τις επιτηρήσεις), οπότε αν μπορεί ο… σύντροφος… θα του ήμουν υπόχρεος…

  18. el romandante permalink
    18/05/2010 20:27

    η μία άντζελα στα κρατητήρια εις το όνομα της τεχνης, η άλλη άντζελα στο σπίτι της και πάλι για τη τέχνη, αυτό εδώ το ανυπέρβλητο καλλιτέχνημα με τον κοινωνικό-πολιτικό προβληματισμό http://www.youtube.com/watch?v=EYc57IVzHLM&feature=player_embedded να διεκδικεί το τίτλο του ύμνου της γενιάς μας, το νέο ρεαλιστικό αριστούργημα της «Σειρήνα» φιλμς να σαρώνει, ο Μίκης να τον κυνηγούν οι τούρκοι και να τους υποδέχεται σπίτι τους, και το έπος τη γιουροβίζιον να έρχεται…
    τελικά η σοσιαλιστική κυβέρνηση του πασόκ έφερε το πολιτισμό ξανά στο προσκήνιο

  19. 18/05/2010 20:41

    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

    νομίζω το αφεντικό παραπάνω τα είπε ΌΛΑ!!!!

    μόνη διόρθωση: ΠολιτιΖμός αγαπητέ, πολιτιΖμός!

    Θα σταματήσετε επιτέλους τις απειλές για την Μαριάννα;;; Σκιάζομαι λέμε!
    Βρείτε κάτι άλλο! Ώχου!

    Ο πολιτιστικός Φασισμός θα πεθάνει!!! Όλα τα ακούμε λέμε!

    Επίσης αυτό με τη Ντούβλη, όντως ρε Silent ο χαμός στη wordpress! Και μου είπαν κάποιοι που το είδαν…ΧΑΛΙΑ!!!! Η Τζούλια μπροστά του είναι Φελίνι!

    Κύριε ΑΜ, πιο σχόλιο σε άρεσε; Δικό μου; Τι δουλειά;; Ντούβλικη δεν θα ήθελα, ευχαριστώ!

    • 18/05/2010 21:00

      Νομίζω πως ο κύριος ΑΜ έθετε υποψηφιότητα για επιτηρητής μου. χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

      Ποιος θα επιτηρεί ποιον δεν ξέρω όμως….

  20. 18/05/2010 21:54

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΛΗ!!!!!!

  21. 18/05/2010 22:02

    κανονικά θα έπρεπε να καταγγείλω και να αποχωρήσω.
    ό,τι και να λέτε εγώ τον Τόλη δεν τον αντέχω, ειδικά όταν κάνει εκείνα τα ένρινα «αααααννννν» λες και είναι δεξιός ψάλτης στην Καπνικαρέα… τζίζας!

    Πείτε μου κι εμένα για τη Ντούβλα!!!

  22. 18/05/2010 22:04

    ο πολιτισμός θρηνεί μην αστειεύεσαι με αυτά τα πράγματα.

  23. 18/05/2010 22:23

    @Μανετ
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!
    @Φοξ Κροτ
    εννοείς πως δεν σου αρέσουν τα βιμπράτα του;;; Μα αυτά είναι που το κάναν διάσημο!
    Η Ντούβλη είναι μια επίσης του καλλιτεχνικού που μόλις κυκλόφόρησε ταινία αισθησιακού περιεχομένου, με σενάριο όμως! Σου λέει, γιατί να βγάλει μόνο η Τζούλια λεφτά;
    Γούγλισέ την κι εσύ πια!
    @mahler76
    αγαπητέ συνάδελφε, όπως θα πρόσεξες και στο ποστ, αυτό ακριβώς τόνισα…πώς δεν πρέπει να αστειευόμαστε με θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς! Ειδικά μέρα που είναι!!!

  24. 18/05/2010 22:34

    Της συνιστώσας γίναμε δώ μέσα. Ένα Μέτωπο Αλληλεγγύης στον Τόλη απειλεί να διαλύσει την ενότητά μας.
    Μήπως να πάμε σε κανένα συνέδριο;
    Αν κάναμε πάλι ένα αντί-βουντού πάρτυ; Θυμάστε την τελευταία φορά που το ανακοινώσαμε τι έγινε;

  25. 18/05/2010 22:35

    @krot λίγο Ρακιτζή ακούσαμε εκεί πέρα κι αμέσως να μας στήσεις στον τοίχο. Επίσης, για να σε προσγειώσω λίγο στην πεζή πραγματικότητα, θυμάσαι τη Μαριάννα που θα έφερνε ο Γιώργος από πάνω; Ε, πάλι η Ντούβλα είναι…

    @μπαλούν ωραία συζήτηση άνοιξες! Μη μας λες όμως από αύριο πάλι ότι δεν έχουμε επίπεδο γιατί κάνουμε σχόλια σε τέτοιες αναρτήσεις, θα σε μποϊκοτάρουμε. Τώρα εγώ ξέρω και κάποιον που αν δει τις λέξεις «Τζούλια» και «Φελίνι» στην ίδια πρόταση θα έρθει να στο κάνει καλοκαιρινό το μαγαζί, αλλά έχε χάρη που δεν είμαι μαρτυριάρης! (καλά, τα γκουγκλ χιτς σου θα πήραν φωτιά σήμερα με όλς αυτές του καλλιτεχνικού…)

  26. el romandante permalink
    18/05/2010 23:08

    υπογραφές συμπαράστασης για τον κατατρεγμένο από τη μοίρα εδώ:
    http://stahtikaiburberry.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html

    μπαλόνη, τι λες για τη μαρία αλιφέρη, την άλλη μεγάλη περσόνα (μετά τη μαριάννα, βέβαια) του πολιτιζμού από τα πρώιμα χρόνια του ελληνικού σοσιαλισμού;

  27. 19/05/2010 09:23

    @Κατσαμάκη
    Και δε βλέπω και κανένα να δίνει μια ΑΝΑΣΑ στήριξης στο υπέροχο αυτό ποστ, πέρα των σεσημασμένων!
    Όχι άλλα πάρτυ για λίγο καιρό…κόβω το αλκοόλ, αφήστε με ήσυχη!!! 😦
    @Silent
    Μη της δίνεις άλλα στοιχεία πια, άστην να ψάξει και λίγο…το τεμπέλικο φοξ κροτ!
    Ούτε να γουγλίσει δεν έχει όρεξη και θέλει τροφή μασημένη!

    Επίσης, εγώ δεν λέω (ειδικά σε εσένα) πως ρίχνετε το επίπεδο!!! Άλλοι με κατηγορούν πως ρίχνω το επίπεδο και ζητώ τη στήριξή σας!
    Κάνω ένα πολιτικό σχόλιο εδώ μέσα και τρώω γιούχα!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ!!!!

    @Αφεντικούλη
    και μη ξεχνάτε…σας αγαπώ 🙂
    σου έχω και εξτραδάκι μιας και τη θυμήθηκες (το ΠΑΣΟΚ την έκοψε φίλτατε, αν θυμάμαι σωστά)

  28. 19/05/2010 11:13

    Silent, έχεις βεβαρυμένο παρελθόν παιδί μου!

    Γιώργο, μη μου πεις! Αυτήν τη Μαριάννα εννοούσες?

    Παιδιά, σόρρυ κιόλας αν είμαι εντελώς άσχετη (και ακούλτουρη βεβαίως!) αλλά γιατί σκτά θα έπρεπε να την ξέρω εγώ αυτήν?

  29. 19/05/2010 11:16

    Γιώργο Κατσαμάκη αχαχαχαχαχαχαχαχα Μαριάννα Τόλη; Μαριάννα Τόλη; Που τη θυμήθηκες καλέ αυτή;!;!;!

    Το άσμα πάντως «Δεν πάμε καλά» έχει πολύ ζουμί… και τον τραγουδιστή τον λένε Κόναν !!!

    Ρε συ θεία δεν ξέρεις την Ντούβλη; Πριν πεις σχόλια κακεντρεχή να ξέρεις πως ό,τι έκανε το έκανε για την κόρη της !!!

  30. 19/05/2010 11:18

    Α στα πόσα σχόλια έχουμε φτάσει; Ο Αντίδραση γιατί δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα; Ε; Με τον Κουβέλη τι έγινε ρε Μπαλούν; Ε; Αναπάντητα ερωτηματά…

  31. 19/05/2010 12:46

    Μόνο στο κόκκινο μιλάει για τρένα….

  32. 19/05/2010 13:04

    @Κροτ
    δεν είναι υποχρεωτικό να την ξέρεις. Αλλά μιας και γίνεται χαμός αυτό τον καιρό εδώ με αυτή (όχι όσο έγινε με την Τζούλια, αλλά σούσουρο έχουμε), άνοιξε κανά γουγλ και θα μάθεις…μη με αναγκάσεις να μιλήσω για την τύπισσα…βαριέμαι!
    Και μην επιτίθεσαι στη δική μου φράξια!

    @Χαρουμενόπαιδο…
    τιτιριτιτι…Αιγαίο…τιτιριτιτι…Αιγαίο…τιτιριτιτι…Αιγαίο…

    Για το ζήτημα Κουβέλη…κι επειδή το κάναμε ΜΕΓΚΑ ΙΣΙΟΥ, δείτε το άρθρο της Δάφνης Σφέτσα από την σημερινή Αυγή. Το προσυπογράφω:

    • 19/05/2010 13:43

      Ααααααχχχχ!!!!!!!
      Ποδιές…….. Τι ωραία!!! Πόσο αγαπούσα την ποδιά μου!!!! Κι η μάνα μου πήγε και την έκανε σφουγγαρόπανο την τελευταία χωρίς να με ρωτήσει. Σφαχτήκαμε όταν το έμαθα…..

  33. 19/05/2010 13:59

    Μηνύμα ελήφθη όβερ.-

    Χαχαχαχα έλεοςςς ας αφήσουμε την Μαριάννα κι ας γυρισούμε στον καλό και αυθεντικό Τόλιιη!

    Αααα,το αρθρο πολύ ωραίο, με άρεσε ! Αν και τον συμπαθούσα τον Κουβέλη, αν έγινε στα πλαίσια της δημοκρατικής διαδικασίας τότε όλα καλά. Αλλά γιατί ο Τσίπρας είπε για μηχανισμούς (ή δεν είπε,δεν θυμάμαι,πάντως κάτι είπε); Και το έκανα εγώ ΜΕΓΚΑ ΙΣΙΟΥ; Γιατί μου μιλάς έτσι σκληρά; 😛

  34. 19/05/2010 14:00

    @μπαλούν παιδί μου μην ακούς τις σειρήνες-η δική μας φράξια είναι η καλύτερη γιατί έχει χιούμορ (και θα το αποδείξουμε και αύριο!)

    @κροτ εγώ πάντως σου έχω κρατήσει θέση στη γαλαρία-μη μου πεις ότι σε πτόησαν έτσι εύκολα τα μέτρα!

  35. 19/05/2010 14:06

    Θεά η Σφέτσα, πολλά ρισπέκτ για το κειμενάκι.

    Θα ήταν πιο πλησίον της πραγματικότητας αν αντί για δημοτικό, έβαζε προνήπιο ή παιδικό σταθμό.

    Σάιλεντ, σούπερ, γουστάρω γαλαρία, είμαι κι εγώ του Β1!!!

    • 19/05/2010 14:20

      Γαλάρια ρε συ πάνε του Β2, το Β1 ήταν αυτό που θα πήγαινε ο Φωτάκης…
      Εσύ μάλιστα με τη Louis Vuitton είσαι για τις μπροστά μπροστά θέσεις, πίσω απο την καθηγήτρια 😛 !!!

      • 19/05/2010 17:44

        1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΥΙ ΒΥΤΤΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ!
        2.Β2 εννοουσα, αλλα το point ήταν ακριβώς πως είτε Β1 είτε Β2, στο ίδιο σχολείο είμαστε, εεε;;

      • 20/05/2010 01:31

        Σχολείο βέβαια δεν το λες… μάλλον μπουρδέλο (με το μπαρδόν κιόλας!)…

        Δεν ξέρω για λουί αλλά καμιά μπέρμπερι ε;! 😛

      • 20/05/2010 01:33

        Την χώρα εννοώ ε;;; Μην παρεξηγηθώ κι από Μπαλούν χαχα!

      • 20/05/2010 10:24

        1) ΜΗΝ χρησιμοποιείτε έτσι τον όρο «Μπουρδέλο». Αν λειτουργούσε κανείς έτσι σε ένα μπουρδέλο θα τον είχε φάει μαύρο φίδι. Εκεί υπάρχει σειρά, τάξη, ξεκάθαροι ρόλοι.
        2) Κακώς εννοείς τη χώρα. Την Αριστερά εννοούμε όλοι.

  36. 19/05/2010 14:17

    What is ποδιά??? Τι φοράγατε όταν μαγειρεύατε στο σχολείο (ή μηπως να πω κρυφό σχολειό-δεν ξέρω είστε too old!!!!);;; 😆

    Χαχαχαχα (άραγε πόσους να εκνεύρισα;)

    • 19/05/2010 14:18

      *Τη φοράγατε…

      • 19/05/2010 16:32

        Είμαι όντως too old αλλά όχι τόσο too old ώστε να πρόλαβα το κρυφό σχολειό.
        Ποδιά ρεεεεε, μια χαρά ήταν, δεν είχα κι άγχος για το τι θα φορέσω κάθε πρωί.

  37. 19/05/2010 14:23

    Θα πω ένα πράγμα, για να εξηγήσω και στους/στις πλέον άσχετΕς τι συμβαίνει!

    Όσες έχουμε παίξει στο παιχνίδι του συνδικαλισμού (φοιτητικού, εργασιακού, κομματικού) ξέρουμε πολύ καλά πως τίποτα δεν γίνεται με τον σταυρό στο χέρι και τίποτα δεν είναι αθώο!
    Δεν εξετάζω αυτή τη στιγμή το αν είναι καλό ή κακό αυτό (δηλαδή ποια είναι τα όρια του πολιτικού πολιτισμού-της ηθικής το λένε άλλοι, εμένα δεν μ’αρέσει αυτή η λέξη) αν και δηλώνω πως ούτε εγώ είμαι άνετη με αυτό. Αλλά όπως ορθά λέει η Σφέτσα, που ξέρει κι αυτή από αυτά, ήταν μια τρικλοποδιά (μ ‘αρέσει η λέξη που χρησιμοποιεί! ). Και μάλιστα τρικλοποδιά που έχει κάνει επανειλημμένα και η Α.Π. και νομίζω και όλες οι τάσεις. Ακόμα και στο εσωτερικό τους! Είχαν νομιμοποίηση να κάνουν αυτό; Ναι είχαν. Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και «ηθικό» φυσικά…αλλά πόσες φορές αυτό το κόμμα και η Α.Π., που φωνάζει τώρα, πάει με τα νόμιμα και όχι με τα «ηθικά»; Εμένα αυτή η υποκρισία είναι που με ενοχλεί περισσότερο απ’όλα.
    Και φυσικά αυτό που σωστά επισημαίνει η Σφέτσα στην τελευταία παράγραφο…πήραμε φωτιά κι εμείς φτυνόμαστε αναμετάξυ μας! Φαΐ δεν έχουμε, ραπανάκια για την όρεξη!!!

    • 19/05/2010 14:42

      Καλέ για μένα πάει αυτό το άσχετΕς ; Να παρεξηγηθώ, λέγε Μπαλούν, μίλα;

    • 19/05/2010 17:46

      να κάνω μια ερώτηση αφελή;
      υπήρξε δημοκρατική διαδικασία; ψηφοφορία; εκλογή;
      για δεν δεχόμαστε το αποτέλεσμα της δημοκρατικής διαδικασίας και τέλος;
      as simple as that?!?!

    • 19/05/2010 20:06

      ε μα…να μη γκρινιάζουμε για τη «μεθόδευση»; Πρέπει να γκρινιάξουμε…

      Επίσης, μη λέτε τέτοια στη Dame…οκ μεγάλη είναι αλλά δεν είναι και σαν την Πελοπόννησο 😆 😆

  38. 19/05/2010 15:24

    Ιιιιιι ! :angry: Εγώ φταίω βρε που στήριξα το ποστ του Ρακιτζή και αυτό εδώ ! Δεν σ’αγαπάω, να φύγεις χμ!

    • 19/05/2010 15:28

      Προβοκάτσια, ελεεινός μηχανισμός εσωτερικής διάσπασης η φατσούλα μου δεν εμφανίζεται !!!!

      • 19/05/2010 16:15

        καταλάβαμε, ήθελες αυτό 😡

        Δεν πειράζει Χαρουμενόπαιδο!! 😆

        Θα φύγω ρε και θα με γυρεύεις!

  39. 19/05/2010 20:18

    23 σχόλια και αυτό και νικήσαμε το ποστ για το Ρα Κι Τζι….
    Χάππυ θα υπάρχει πάντα η φιλόξενη παρέα μας για να έρθεις. Και μην ακούς αυτούς που λένε ότι καλοθρέψαμε τον Αντιδρασέξ και ύστερα τον φάγαμε. Ψέμματα των εχθρών μας. Πατ πατ…

  40. 20/05/2010 00:29

    Περίμενα υπομονετικά για να πάρω το σχόλιο νο 69!
    Γιέα!

  41. 20/05/2010 00:41

    Όταν σκάζουν πυροτεχνήματα στον ουρανό …
    καλό είναι νά ‘χουμε τα μάτια μας στη γη !!!
    Ή μάλλον στις τσέπες μας …

  42. 20/05/2010 00:50

    Όσο για τον Φώτη, όταν αυτός πάει σε δείπνα και στέλνει γέρους ανθρώπους στο νοσοκομείο, είναι καλά, όταν φάει αυτός το αγγούρι ζορίζεται;
    Δε συμφωνώ με τις «στρατηγικές» (να βγει αυτός και όχι ο άλλος) αλλά ε, ας φάει καμιά φορά και αυτός το αγγούρι.
    Άσε που χάνετε όλοι το δάσος βλέποντας τον δέντρο.
    Επιτέλους, κάποιοι άλλοι εκτός της ΑΠ κατάφεραν να συνεννοηθούν, να δράσουν και να παράξουν αποτέλεσμα! Ε, κάτι είναι και αυτό.
    Αν το καλλιεργήσουν και για τα εκτός κόμματος, καλά θα είναι.

  43. 20/05/2010 00:55

    Α, και ξέχασα:
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΡΕ!

    Και όπως είπαν οι Αρβύλα, έφυγε η κούκλα Γκερέκου από υφυπ. Τουρισμού για να βάλουν αυτόν:

    (Τζιζας!)
    Ο οποίος εμένα μου θυμίζει αυτόν:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rastapopoulos

  44. 20/05/2010 01:28

    Χαχαχαχαχααχα Αντίδραση!!!! Τό ΄ξερα εγώ ότι τα σχόλια σου θα κάνουν τη διαφορά !

Σχολιάστε