Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και τώρα, τι κάνουμε;

24/02/2010

Παντού τρομοκρατία. Όποιο κανάλι κι αν ανοίξεις, όποια εφημερίδα κι αν διαβάσεις (από τους τίτλους, δεν χρειάζεται να πας και παραμέσα) δέχεσαι βομβαρδισμό μαυρίλας.

Εδώ και 3 βδομάδες έχω χάσει τον χρόνο. Δουλεύω το πρωί στο γραφείο και το βράδυ στο σπίτι κυνηγώντας, όχι το παντεσπάνι μου αλλά το ψωμί μου! Αρρώστησα κι όλας…πολλά θες…εξαντλήθηκα.

Και αναρωτιέμαι: είναι αυτό το μέλλον μου; Αυτή θα είναι η καθημερινότητά μου από δω και πέρα; Και για πόσο θα αντέχω να το κάνω προτού καταρρεύσω; Και πότε θα ζήσω;

Ποιος μας έπεισε (γαμώ το κέρατό μου) ότι ζούμε για να δουλεύουμε; Γιατί δηλαδή αναπαράγεται παντού γύρω μας πως άξιος/α είναι αυτός/ή που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Θα μου πείτε: και δεν χαίρεσαι ρε Μπαλόνη που έχεις δουλειά; Όχι ρε παιδιά, δεν χαίρομαι. Δεν χαίρομαι που ΠΡΕΠΕΙ να δουλεύω 2 δουλειές και 16 ώρες την ημέρα για να τα βγάλω πέρα. Δεν χαίρομαι που από αυτά τα λίγα που βγάζω δεν μπορώ να αποταμιεύσω αλλά και να μπορούσα θα ήταν λάθος γιατί δεν θα έχω τελικά μαζέψει αποδείξεις και θα φορολογηθώ για αυτά που θα έχω μαζέψει.

Είναι ή δεν είναι δικαίωμά μου η δουλειά; Η αξιοπρεπής δουλειά που θα μου εξασφαλίζει μια αξιοπρεπή ζωή!

Και είναι δικαίωμά μου να επιλέξω να κάνω οικογένεια; Οικογένεια που θα μπορώ να την ζήσω αξιοπρεπώς και να περνάω χρόνο μαζί της!

Και είναι δικαίωμά μου να συνταξιοδοτηθώ σε εύλογο χρόνο (πριν δηλαδή χρειαστώ να έχω και κάποιον να μου αλλάζει την πάπια) αφού πληρώνω σε μηνιαία βάση τη συμμετοχή μου στο ταμείο μου; Με σύνταξη που θα μου εξασφαλίζει την αξιοπρέπειά μου.

Αν όλα αυτά είναι δικαιώματά μου, γιατί δέχομαι την εκχώρησή τους με τέτοια ευκολία; Ή γιατί όταν απεργώ είμαι μειοψηφία; Γιατί νιώθω αόρατη στον χώρο εργασίας μου;

Καλά καταλάβατε, περνάω φάση απογοήτευσης αλλά και οργής ταυτόχρονα.

Όταν η επίθεση που δέχεσαι είναι ολομέτωπη κι εσύ, αντί να αντεπιτεθείς, ψάχνεις για εχθρούς ανάμεσά στις γραμμές σου…ε τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όσο απαραίτητος είναι ο συνδικαλισμός και η συμμετοχή στο σωματείο, άλλο τόσο σημαντικό είναι αυτά να γίνονται με νέα εργαλεία που εσύ δεν κατέχεις και πρέπει να τα βρεις. Κι αν δεν έχεις όρεξη να τα βρεις,  ε…άσε τους τότε να μας πάρουν και τα σώβρακα για να μην χάσεις εσύ το prestige σου, μη χέσω!

Αυτά όμως μια άλλη φορά, σήμερα είχαμε αγώνα!

Πολλά νεύρα είχα, μέχρι σήμερα! Που πήγα στη συγκέντρωση και είδα πραγματικά πολύ κόσμο. Όχι όσο θα έπρεπε βέβαια, αλλά πολύ κόσμο. Και κόσμο με παλμό και τσαγανό. Και αυτό που με χαροποίησε παραπάνω από όλα ήταν η παρουσία πρωτοβάθμιων σωματείων, με κόσμο από πίσω από τα πανό. Και κόσμο που «στα δύσκολα» μπήκε μπροστά και έδιωξε τα ΜΑΤ από την πορεία. Αυτό πάλι, που σε όποια πορεία κι αν πάω, σε όποιο μπλοκ κι αν είμαι, ένα δακρυγόνο (τουλάχιστον) θα το φάω…τι κακό κι αυτό!!

Ήμουν που λέτε στην πλατεία Συντάγματος και σταμάτησα να πάρω ένα νεράκι από το περίπτερο καθότι είχα φάει κάτι φουντούκια για να μου κόψουν την πείνα και ένιωθα και ένα δακρυγόνο που είχε πέσει προηγουμένως στην πλατεία…ξαφνικά βλέπω τον κόσμο να ανεβαίνει τρέχοντας προς τη Βουλή, μαζί με κάτι πράσινα ανθρωπάκια που διέσχισαν την Σταδίου και μπήκαν τρέχοντας στην πλατεία, ενώ στο βάθος…κατά Φιλελλήνων μεριά, κάτι άλλα πράσινα ανθρωπάκια ανέβαιναν τρέχοντας την άλλη πλευρά της πλατείας προς Αμαλίας υπό τον ήχο των διάσημων πλέον «μπαμ μπουμ» των δακρυγόνων και του «φσσσσσσσσσσ» της φυσούνας.

Λέω λοιπόν στον εαυτό μου…»κάτι τρέχει Μπαλόνη, το νερό σου παραμάσχαλα και τρέχα πίσω στον αρκούδο σου». Ο αρκούδος έτρεχε προς τα πάνω να δει τι γίνεται κι εγώ με μια φιλενάδα μου (που εμφανίστηκε από το πουθενά) ακολουθήσαμε. Εκεί, βρεθήκαμε στο μπλοκ της Ε.Τ.Ε.Ρ. και στο μπλοκ των απολυμένων του Δ.Ο.Λ. ενώ εκεί ήταν και άλλα μπλοκ εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. (φωτορεπόρτερ π.χ. αυτό που σας έλεγα πριν για πρωτοβάθμια σωματεία). Είχε κόσμο, όχι πολύ αλλά είχε. Και ξαφνικά, τα πράσινα ανθρωπάκια (στο εξής π.α.) που στέκονταν μπροστά στη Μ. Βρετάνια διέσχισαν την πορεία ( !!!! ) και μπήκαν στην πλατεία (μα τι σκατά γινόταν στην πλατεία;; Τίποτα, σας το λέω σοβαρά, κοίταξα.) Κάτι άλλα π.α. συνέχισαν να στέκονται στη πάνω γωνία (Αμαλίας με Πλατεία) και είχαν ταμπουρωθεί πίσω από το μετρό γιατί κάτι καλόπαιδα τους πέταξαν μια μολότωφ. Να σημειωθεί ότι τα καλόπαιδα ήταν από την πλευρά του άγνωστου στρατιώτη και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους, πετώντας βέβαια τις πέτρες τους και τα π.α. απάντησαν με κανα δύο δακρυγόνα…ως εδώ,πάει καλά.

Ξαφνικά, τα προηγούμενα π.α. που ήταν στην πλατεία (είχαν περάσει πριν, μην ξεχνάτε) αποφάσισαν να πάνε να βρούνε τους άλλους που κάθονταν ταμπουρωμένοι μπροστά στην είσοδο του Μετρό. Και αποφάσισαν να διασχίσουν την πορεία…ανετίλα!!! Ξαφνικά, ο κόσμος από τα μπλοκς άρχισε να φωνάζει ρυθμικά «έξω απ’την πορεία η αστυνομία» με ένταση, με οργή αλλά με γυμνά χέρια και γυμνά πρόσωπα. Τα π.α. κόλωσαν…σταμάτησαν μες στη μέση του δρόμου και πήγαν να φτιάξουν αλυσίδα να χωρίσουν την πορεία στα δύο…τραμπουκισμοί δηλαδή. Κάποια από αυτά, λιγότερο ψύχραιμα, άρχισαν να σπρώχνουν κάποιους από μας με τις ασπίδες. Ο κόσμος όμως εκεί. Το σύνθημα δυνατά!! Και κινηθήκαμε κατά πάνω τους με σαφώς εχθρική διάθεση αλλά με γυμνά χέρια (το επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθούμε) και με πρόσωπα χωρίς μαντήλια ή κουκούλες. Και αυτοί…υποχώρησαν προς την Μ. Βρετάνια. Μαλακία προφανώς γιατί οι άλλοι που ήταν ήδη εκεί θέλαν να φύγουν. Προσπάθησαν να ξαναπεράσουν όλοι μαζί απέναντι (αυτό το πέρα δώθε στην πλατεία…για όνομα δηλαδή) αλλά ο κόσμος τους απώθησε και αναγκάστηκαν να πάνε προς την Πανεπιστημίου, όπου σε όλο το δρόμο τρώγαν τη χλεύη των διαδηλωτών, μιας και σε μέρα γενικής απεργίας αυτοί, όχι μόνο ήταν απεργοσπάστες αλλά θέλαν να μας κάνουν και τσαμπουκάδες!

Και φτάνουμε στην Ομήρου, ωραία ωραία, και ξαφνικά τα π.α. που ήταν στην γωνία του Γκαίτε από το πουθενά, ορμούν μέσα στην πορεία, στο μπλοκ των φωτορεπόρτερ νομίζω, και αρχίζουν να χτυπούν με τα γκλοπ αδιακρίτως, ενώ αρπάζουν και μια κοπελιά και την σέρνουν στην είσοδο του Γκαίτε. Μαζεύτηκε σε dt πολύς κόσμος, ήρθαν και δύο δικηγόροι που ζητούσαν να δουν την κοπέλα αλλά τα π.α. ακίνητα. Ζητήσαμε να δούμε τον επικεφαλής της διμοιρίας, τον εισαγγελέα, τίποτα. Στο τέλος πήραμε τα διακριτικά 2 εξ αυτών και προχωρήσαμε παρακάτω, μιας και η κοπέλα είχε ήδη φυγαδευθεί και υποχώρησαν και τα π.α.. Πήγαν βέβαια κάτι παιδιά από το σωματείο της με κάμερες πίσω τους αλλά παραπέρα δεν ξέρω τι έγινε. Α, ένα άλλο π.α. φρόντισε να μας πετάξει μια βρισιά φεύγοντας. Έφαγε βέβαια ένα βλέμμα αποδοκιμασίας από το μπροστινό του π.α. (του στυλ, «μη κάνεις μαλακίες») γιατί όλοι τρέξαμε ξωπίσω του και αναγκάστηκαν να το φυγαδέψουν. Ο οξυμάτης όμως που είχε προστεθεί στην παρέα μας έτρεξε πιο γρήγορα και πήρε και αυτουνού το διακριτικό αριθμό! Ε, αυτά…καλά ήταν, δε λέω…αναπτερώθηκε το ηθικό μου που είδα πως ο κόσμος που είχε κατέβει είχε τσαγανό και οργή, και στάθηκε πολύ καλά απέναντι στα π.α.

Α, στην συγκέντρωση του ΚΚΕ δεν πήγα…δεν ξέρω τι κόσμο είχε…μας κράτησε και πάλι μούτρα και πήγε αλλού!

Α προπο,  η ΠΑΣΚΕ πρέπει να κατέβασε βαριά 200 άτομα, ενώ η ξετσιπωσιά του Παναγόπουλου δεν έχει όρια: έκλεισε την ομιλία του με το σύνθημα «εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές» αφού πριν είχε πει το φοβερό «…να δανείζεται η Ελλάδα με ίδια επιτόκια που δανείζονται οι άλλες χώρες»  Πατήστε στο λινκ να δείτε ποιος άλλος το λέει αυτό!!

Κλείνω με ένα άσμα που έπαιξε και πάλι στην συγκέντρωση από τα μεγάφωνα της ΓΣΕΕ (προφανώς αγαπούν πολύ τον Στελάρα εκεί μέσα) και το αφιερώνω στους δύο Λαθραναγνώστες που το αγαπούν επίσης και το παίζουν συχνά-πυκνά στην πρωινή εκπομπή τους!

υ.γ. δείτε τις φωτό εδώ και νέα από όλη την Ελλάδα εδώ

38 Σχόλια leave one →
 1. 25/02/2010 00:36

  Οι βλάκες στα ξένα μέσα δίνουν 10000 κόσμο… Τι ρόλο βαράνε πια, έλεος!

 2. 25/02/2010 00:36

  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

  (Άμα ξανακούσω αυτό το τραγούδι θα φέρω το μεγάφωνα καπέλο του Παναγόπουλου και των άλλων πουλημένων! Ε, μα…)
  Χόρτασα κόσμο και ήλιο (πήρα καπελάκι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) ! Ως κι εμείς κατεβάσαμε πανό του συλλόγου (απ΄την απεργία του 20006 είχαμε). 😉

  Αυτό που χάρηκα πολύ ήταν οι μετανάστες με τα πανό και τα τύμπανα στο Μουσείο!:)

 3. 25/02/2010 00:58

  Τι ωραία ανταπόκριση!
  Κροτ, εγώ κάπου (στο Ρόιτερς ίσως, αλλά δεν είμαι σίγουρη) διάβασα για 20.000
  Λοιπόν, θα κάνουμε δύο πράγματα. Πρώτον θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις. Δεύτερον προτείνω να βάλουμε μαζί τα assets μας (τι μόνο οι κεφαλαιοκράτες θα έχουν assets;) σε αγαθά, εργασία κι ό,τι άλλο έχουμε και να αρχίσουμε να ζούμε αλληλέγγυα, μη σου πω να ιδρύσουμε κοινόβιο! 🙂

 4. 25/02/2010 00:58

  Πες τα ρε Μπαλόνη ! Ξέρω περίπτωση εταιρείας με 500 άτομα και απεργία να κάνει μόνο ένας, αν ειναι δυνατόν !
  Πάντως είχε κόσμο και πολύ θα έλεγα η πορεία. Αυτό είναι το θετικό. Το αρνητικό είναι (όπως πάντα) που γίνονται ξεχωριστές πορείες. Ας είναι ο καθένας στο χώρο του, με τα πανό του αλλά ας είναι όλοι μαζί σε μία κοινή πορεία ρε γ@μώτο, επιτέλους. Πρέπει οι μισοί να ξεκινάν νωρίτερα ;
  Οι φωτογραφίες πολύ καλές, ειδικά αυτή που αστυνομικούς και διαδηλωτές τους χωρίζουν τα κουλούρια, εξαιρετική !!!

 5. 25/02/2010 02:14

  Πριν τοποθετηθώ επί της ουσίας, κάτι για να σου φτιάξει τη… διάθεση:

 6. 25/02/2010 12:49

  Μπονζουρρρρ!!! (γαλλικά θα ομιλώ από δω κι μπρος ως άλλη Αφροδίτη της Μήλου…και μη με ρωτήσετε γιατί γαλλικά…τόσα χρόνια στο Λούβρο, πολιτογραφήθηκε Γαλλίδα, όχι; )

  Λοιπόν…ήμασταν πολλοί! Ακούω κάτι περί 50.000 αλλά πραγματικά νομίζω πως τα αγγλικά μέσα θέλουν και λίγο να τα φουσκώνουν. Πάντως, όσοι κι αν είμασταν, εμένα μου φανήκαμε μια χαρά!!!

  Συμφωνώ με όλες σας (αντισεξιστική γραμματική, Τσαλ καταλαβαίνεις!).
  Ειδικά επί του κοινοβίου: αν βρούμε ένα ωραίο μεγάλο σπίτι με κήπο να καλλιεργούμε και τα λαχανικά μας κάπου στο κέντρο της πόλης, εγώ είμαι μέσα!!!!

  υ.γ. Ρενάτα, κάπου είδα μια χαρακτηριστική φωτό 😉

  • 25/02/2010 14:40

   Στο κοινόβιο κι εγώ μέσα!
   Από έμπειρο καταμετρητή μας (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ)έκανε γύρω στις 12.000. Πάντα πέφτει μέσα!

   υ.γ. είχες σκονάκι, δεν πιάνεται! 😉

 7. 25/02/2010 12:53

  Καλά τα λέτε, σε βαθμό που να μην με πειράζει ότι διαμορφώνετε αρνητικό κλίμα για όλους τους έχοντες πρασινο χρώμα.

 8. 25/02/2010 13:06

  @Αγαπητότατο Μυστικοπαθή Ατζέντη
  καλωσήρθατε στο τίμιο σπίτι μου. Ομολογώ πως έχετε δίκαιο… δημιουργώ καραρνητικό κλίμα προς άπαντες τους έχοντες πράσινο χρώμα, πράγμα που δεν ήθελα να συμβεί. Τα βατράχια μου είναι εξαιρετικά συμπαθή (για παράδειγμα)!

 9. 25/02/2010 13:18

  Χαίρομαι ιδιαίτερα για τις διευκρινήσεις σας.

 10. 25/02/2010 13:18

  Liberation σημερινή:
  ολοσέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα με αφορμή την απεργία, γαμάτη φώτο και δίνει «δεκάδες χιλιάδες». Μπράβο στους Γάλλους ρε.
  Επίσης, δείτε εδώ, ένα ωραίο κομματάκι από τον Independent:
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/thousands-strike-in-greece-over-austerity-plans-1909941.html

  Έχουν πλάκα οι Βρετανοί πάντως που βρίσκουν άλλη μια ευκαιρία να τα χώσουν στην ευρωζώνη και τα λοιπά (από την πλευρά της Βρετανίας πάντα βέβαια!).

  Μπαλούν, γιατί το σπανάκι δεν το συμπαθείς; Το μαρούλι; Τα μπιζέλια;

 11. 25/02/2010 13:25

  και όπως λέει και η φίλη(λέμε τώρα, όταν δεν κάνει βουντου εναντίον μου) Κροτ, συμπαθούμε ιδιαιτέρως όλα τα ζαρζαβατικά πράσινου χρώματος (ίσως τα λαχανάκια βρυξελλών μπορούν να εξαιρεθούν)

  θενξ Βέλγα για τα λίνκια!

 12. 25/02/2010 13:53

  Εγώ ήταν να πάω στο ΠΑΜΕ αλλά έκανα λανθασμένη προσγείωση.

 13. 25/02/2010 14:41

  http://aformi.wordpress.com/
  Εδώ φωτο μπόλικες!

 14. trol permalink
  25/02/2010 16:46

  καλέ ποιά σωματεία και φαγωμάρες, εδώ πας να συνεννοηθείς με τους ομοίους σου να κάνετε καμιά κίνηση όλοι μαζί και σε κάνουν πέρα για το ποιός θα πρωτοκάνει κολλητιλίκια με τους αποπάνω μπας και μείνει στη δουλειά, άσε που…. 14ος μισθός? παιδιά δεν είχα καν ιδέα ότι υπάρχει αυτό το πράγμα ..τόσο τραγικά

  underclass κανονικά, απλά αυτή η underclass is freaking huge, freaking young, freaking educated and freaking angry

  και λογικό είναι

  (επ, καλά? χεχε, καιρό είχα να περάσω :p)

 15. 26/02/2010 00:42

  Πώς θα ήθελα κάποια στιγμή να αλλάξει η ηλικιακή φρουρά στο συνδικαλιστικό χώρο βρε Μπαλόνη. Νοιώθω που νοιώθω ξένος στην πολιτική των συνδικαλιστικών ηγεσιών, τουλάχιστον ας άλλαζε με τα δεδομένα της γενιάς μας ο συνδικαλισμός. Έχω την εντύπωση ότι ακόμη και η Αριστερά το αμελεί….

 16. 26/02/2010 16:01

  Συμφωνώ μς τον προλαλήσαντα για ανάγκη ανανέωσης της ηγεσίας του συνδικαλισμού, όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και φυλετικά και ταξικά – να προτιμόνται γνήσιοι προλετάριοι ηγέτες, όχι μέλη Δ.Σ. τραπεζών που απασχολούν stagiers στα γραφεία τους! Οι ανίκανες και ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες/αριστοκρατίες είναι ένας από τους λόγους που το εργατικό κίνημα είναι απαξιωμένο στη συνείδηση του κόσμου.

  Και πάνω από όλα, μηδενική ανοχή στους απεργοσπάστες! Στην εταιρία μας η συμμετοχή στην εταιρία ήταν ικανοποιητική, αλλά όχι όση θα έπρεπε. Ένα από τα επιχειρήματα των απεργοσπαστών είναι πως είναι δικαίωμα κάποιου να μην απεργήσει, όπως και κάποιου άλλου να απεργήσει. Όχι συνάδερφε απεργοσπάστα! Όταν η «προσωπική σου απόφαση» δεν συνάδει με αποφάσεις συνδικάτων, που για τον κόσμο της εργασίας θα πρέπει να έχουν ισχύ νόμου, αν όχι νομικά τουλάχιστο ηθικά, και επιπλέον αδυνατίζει (εκ του ασφαλούς) έναν δίκαιο αγώνα, τότε πρέπει να εισπράττεις τα επίχειρα της στάσης σου, που το λιγότερο θα έπρεπε να είναι η περιφρόνηση και η περιθωριοποίηση! Η απεργία είναι όχι μόνο δικαιώμα αλλά και υποχρέωση του έντιμου συνειδητοποιημένου εργάτη, και πρέπει να επιβάλλεται! Τη δεκαετία του 20, στα πρώτα βήματα του συνδικαλισμού υπό την κηδεμονία του ενωμένου τοτε ΣΕΚΕ – ΚΚΕ, είχε τεθεί ακόμα και αίτημα… απόλυσης απεργοσπαστών! Έναν αιώνα μετά φτάσαμε στο άλλο άκρο, να φοβάσαι και να ντρέπεσαι να απεργήσεις. Είναι καιρός για εργατική αντεπίθεση, πριν μας βάλουν μαζί με τη μπάλα στα… δίχτυα!

  • 27/02/2010 11:08

   Θα έπρεπε στους εργατικούς αγώνες να παίρνουμε παρουσίες απεργοσπαστών και εάν αυτοί τελεσφορήσουν, (εαν? ΟΤΑΝ!) οι απεργοσπάστες να εξαιρούνται.
   Είναι το πιο δημοκρατικό που μπορώ να σκεφτώ.
   Γιατί μου έρχονται και κάτι ιδέες που ξεκινάνε από σπάσιμο πέτρας έως «πειστικά επιχειρήματα» http://tinyurl.com/ljexab

 17. 26/02/2010 16:05

  @Κρεμλινς
  Μα τι συνέβη; Δεν λειτούργησε το ΚαΓκεΠε σας, εεεε το ΤζιΠιΕς σας (ήθελα να πω)?
  @Ρενάτα
  Θαύμασα, θαύμασα!!!
  Γνωρίζω αγαπητή ότι για κάτι τέτοια (κοινόβια) είστε πρώτη!!! Σμακ!
  @Τρολ
  βρε καλώς το κορίτσι μας!
  σχετικά με το freaking angry δεν είμαι και τόσο σίγουρη…μόνο εγώ απέργησα από το γραφείο προχτές!!
  υ.γ. όλα καλά εδώ, εσύ?
  @George
  Μάλιστα…είπα να το πω λίγο κεκαλυμμένα κι ήρθες και το ξεμπρόστιασες…ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσα 😉

 18. 26/02/2010 16:07

  Μπράβο βρε Μπαλόνη! Να και ένα ποστ που μας κάνει λίγο πιο αισιόδοξους. Ειδικά για ανθρώπους που επαφίενται μόνο στις μακρόθεν περιγραφές (όπως εγώ η εκπατρισμένη), ανεβάζει πολύ το ηθικό η περιγραφή της πορείας. Πάντα τέτοια και με τη νίκη!

 19. 26/02/2010 16:08

  @Σύντροφο Τσαλ
  δεν διαφωνώ σε τίποτα, προφανώς!
  Να σου πω πως σε μας παίζεται και το αν θα μείνουμε στη δουλειά, όλες οι νέες και οι νέοι συνάδελφοι. Στοίχημα σου βάζω πως όταν θα τελειώσει η σύμβαση όλες και όλοι που δεν απέργησαν προχτές θα γκρινιάζουν και θα διαμαρτύρονται…αλλά τότε θα είναι αργά…!

 20. 26/02/2010 16:11

  Χαχαχαχαα
  πάω να απαντήσω κι όλο έρχονται καινούρια σχόλια!!!

  Αγαπητό κουπέπι1, δεν ξέρω πόσο αισιόδοξη είμαι τις κανονικές μέρες…στις πορείες πάντως, πάντα ανεβαίνω!

  Θα εξαφανιστώ το ΣΚ επειδή έσκασαν μαζεμένες δουλειές και μάλλον δεν θα προλαβαίνω να απαντάω και να γράψω νέο ποστ που ήθελα…για καλό είναι όμως όλα, σας αφήνω να τα πείτε και θα τα ξαναπούμε μόλις βρω λίγο χρόνο (ίσως και μες στο ΣΚ)

  φιλιά

 21. 26/02/2010 16:21

  Ωραία,
  τώρα που θα λείπει θέλετε να το κάνουμε μπάχαλο το σπίτι; Προτείνω να επαναφέρουμε ως κεντρικό θέμα συζήτησης το Ρακιντζή……

 22. 26/02/2010 16:28

  δεν έφυγα ακόμα!!!! Προβοκάστορα

 23. 26/02/2010 16:30

  Κατσαμάκη αχαχαχαχαχαχαχα

  Θα μείνω εγώ να υπερασπίσω την (χαμένη) τιμή του Ρακιντζή !!!

 24. 26/02/2010 18:55

  Γιώργο, εννοείται!!!
  Μήπως να κάνω κανα βουντού ακόμα?

 25. 26/02/2010 19:31

  Χαχαχαχα, μη χάσεις Κροτ ! «Προκαλείς» στο λέω προκαλείς….

 26. 26/02/2010 21:05

  Γιώργο, σόρυ κιόλας, αλλά μπλιαχ!

  Χάππι, σταμάτα εσύ, είσαι σαν κουνέλι!

  😛

 27. 27/02/2010 00:53

  8|
  Άμα λέω γω ότι τα θέλει ο κwλος σας για ποστ της ξεπέτας…

  Α προπό, έχω δύο εξαιρετικά βιντεάκια κι μια hilarious φωτοβομβίδα, την οποία απέστειλα ήδη στη αγαπητή Πασταφλώρα…αν το συνεχίσετε, θα ανεβάσω αυτά για ΣΚ…σας προειδοποιώ!

  τσκ τσκ τσκ

 28. 27/02/2010 11:13

  ας βάλω και εγώ ένα τραγουδάκι:

 29. 27/02/2010 11:15

  Ζητώ βέβαια συγγνώμη από το αναγνωστικό κοινό που δεν το βρήκα σε εκτέλεση από τον αξιολλλλάτρρρρρευτό επαναστάτη καλλιτέχνη Μιχαήλ Ρακιντζή…

 30. 27/02/2010 18:57

  Αντίδραση πολύ καλή πρόταση !

  Κροτ άλλη είναι το κουνέλι (check your mirror) !

 31. 28/02/2010 19:28

  Αντιδρασοτέτοιε, δεν το έχεις με το Ρακιντζή; Αίσχος!

  Χάππι, ουστ σπόρε!

Trackbacks

 1. Και τώρα, τι κάνουμε; » ΕΚΛΕΚΤΙΚΟ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: