Skip to content

Tαχεία αναδημοσίευση!

02/10/2009

δεν προλαβαίνω να σας πω και πολλά, αλλά επειδή το θέμα είναι σοβαρό και ο Αβραμόπουλος είναι πολύ ασόβαρος και προορίζεται για διάδοχος στη ΝΔ, δείτε τι αλίευσα από τον silent

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ο κ. Αβραμόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο του Antenna Radio 97,2 κ. Αδαμόπουλο. Ανάμεσα στα υπόλοιπα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την υποχρηματοδότηση των φορέων ψυχικής υγείας. Οι απαντήσεις ήταν άλλες συκοφαντικές («ρεμούλες» των φορέων, φορείς εξυπηρετούν τους συγγενείς τους…) και άλλες…αχαρακτήριστες (δεν υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι!).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!

ΤΟ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 8 Ή 10 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!

Πιο προκλητικό όμως και από τις ίδιες τις δηλώσεις του κ. Αβραμόπουλου είναι το γεγονός ότι, ενώ η συνέντευξη δημοσιεύεται αυτούσια στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας, το σημείο που αναφέρεται στην ψυχική υγεία είναι λογοκριμένο!!!

Αντιγράφω από το μπλογκ του psi-action το κομμένο απόσπασμα, περιμένοντας με τη σειρά μου μια εξήγηση:

Β. Αδαμόπουλος: Μου έχουν στείλει τουλάχιστον εφτά e-mail, άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα της ψυχιατρικής περίθαλψης και μου λένε ότι παραμένουν απλήρωτοι και ότι φταίτε εσείς γι΄ αυτό. Και παραμένουν απλήρωτοι πάρα πολλούς μήνες.

Δ. Αβραμόπουλος: Προσέξτε, προσέξτε. Τώρα άμα θέλετε, να βάλω δέκα ανθρώπους δικούς μου να σας στείλουν δέκα e-mail;

Β. Αδαμόπουλος: Εγώ μπορώ να σας τα προωθήσω αν θέλετε.

Δ. Αβραμόπουλος: Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα; Ας μιλήσουμε επί της ουσίας. Λοιπόν, το “ψυχαργώ”, το οποίο ήταν μια μεγάλη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα έκρυβε και πολλές παρανομίες, κ. Αδαμόπουλε. Υπήρξαν εταιρείες που στήθηκαν και έπαιρναν 5 και 10.000 ευρώ το μήνα δηλώνοντας ως ψυχασθενείς τα αδέλφια τους, τα ξαδέλφια τους και τους πατεράδες τους. Ε,.αυτά σταματήσαμε. Κόψαμε μέσα σε αυτό το χώρο τη ρεμούλα και την απάτη. Το λέω δημόσια και καταγράφεται. Τους κλείσαμε τις πόρτες, εξυγιάναμε τον τομέα και όλοι πληρώνονται κανονικά. Δεν ξέρω ποιοι παίρνουν τηλέφωνα, και αν παίρνουν, και αν τους βάζουν κάποιοι, ξέρω ένα πράγμα. Ότι επί ημερών μου εμπεδώθηκε η διαφάνεια. Τέρμα το κλέψιμο του κράτους. Και αυτό θα είναι σημαία μου, για όσο ζω μέσα στα δημόσια πράγματα.

Όπως καταλαβαίνετε, τα ερωτήματα που θα θέλαμε να θέσουμε στον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο είναι αρκετά:

-Ποιες και πόσες εταιρείες έπαιρναν χρήματα και δήλωναν ως ψυχασθενείς τα αδέλφια τους, τα ξαδέλφια τους και τους πατεράδες τους; Τις αποκαλύψατε ποτέ και ποιές συνέπειες είχαν;

-Που, συγκεκριμένα, ανακαλύψατε τη ρεμούλα και την απάτη και ποιά, ακριβώς, είναι τα μέτρα που πήρατε;

-Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί απλήρωτοι εργαζόμενοι στην ψυχική υγεία, τους οποίους ταλαιπωρείτε συστηματικά τα τελευταία χρόνια με υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους, που συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι και αυτή τη στιγμή, δηλώνετε ότι πληρώνονται κανονικά;

ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ, ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ Κ. SPIDLA;

Για το ύφος των δηλώσεων, δεν θα σχολιάσουμε τίποτα. Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας (είναι τόσο πειστικός, που αν δεν ήμασταν απλήρωτοι θα μπορούσαμε, και εμείς, να τον πιστέψουμε).

Η υπόλοιπη συνέντευξη βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας, δηλαδή εδώ.

Το λογοκριμένο απόσπασμα βρίσκεται εδώ.

για αναδημοσιεύτε το όσοι μπορείτε…για μην μας τρελάνουν εντελώς πια

Advertisements
27 Σχόλια leave one →
 1. 02/10/2009 09:00

  Να χαίρονται τα στελέχη και τους… δελφίνους τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! Ορίστε τι αλίευσα εγώ για το Νο2 του ψηφοδελτίου επικρατίας του ΠΑΣΟΚ:

  ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΦΟΥΤΖΙΜΟΡΙ

  Το παράδοξο είναι πως εμείς που τα μαθαίνουνε αυτά δε τους ψηφίζουμε έτσι κι αλλιώς, ενώ οι φηφοφόροι τους είτε δεν τα μαθαίνουν είτε ακόμα και αν τα μάθουν ψηφίζουν (στην πλειοψηφία τους) τυφλά! Δημοκρατική αναθεώρηση τώρα!

 2. 02/10/2009 10:04

  «Το λέω δημόσια και καταγράφεται» ειρωνία?

 3. 02/10/2009 10:30

  Πόσο δίκιο έχεις Τσαλαπετεινέ !!!

 4. 02/10/2009 10:40

  Ευχαριστούμε πολύ! Ως χαϊδεμένο παιδί των δημοσιογράφων, ποτέ κανείς δεν τόλμησε να τον ρωτήσει δημόσια τι γίνεται με την ψυχιατρική μεταρρύθμιση. Τώρα αιφνιδιάστηκε γι’ αυτό και ισοπέδωσε τα πάντα. Όταν μετά κατάλαβε την γκάφα του προσπάθησε να το σώσει, λογοκρίνοντας τη συνέντευξη (το απόσπασμα αυτό δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!). Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μαθαίνει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει…

 5. 02/10/2009 10:44

  Α, επίσης πρέπει επιτέλους να απαιτήσουμε να μάθουμε (εμείς οι απλήρωτοι κοινωνικοί επιστήμονες-και όχι μόνο), ποιες είναι αυτές οι
  εταιρείες που

  «στήθηκαν και έπαιρναν 5 και 10.000 ευρώ το μήνα δηλώνοντας ως ψυχασθενείς τα αδέλφια τους, τα ξαδέλφια τους και τους πατεράδες τους.»

  Αφού, όπως λέει ο ίδιος έκοψε τη ρεμούλα και την απάτη, γιατί δεν τους ξέρουμε και γιατί κανείς δεν τιμωρήθηκε για την κλοπή δημόσιου χρήματος;

  Η απάντηση για την ώρα είναι η αυτο-λογοκρισία. Θα αναγκαστεί όμως κάποια στιγμή να λογοδοτήσε…

 6. 02/10/2009 10:56

  Δεν νομίζω ότι θα λογοδοτήσει. Οσο υπάρχουν γριές που τον ψηφίζουν επειδή είναι πολύ γοητευτικός (!!!) θα ακούμε τα χειρότερα.

 7. 02/10/2009 11:43

  Τσαλ, τι λαβράκι είναι αυτό; Και δεν έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν ακόμα;

 8. 02/10/2009 14:21

  Κροτ. εγώ το διέδοσα όπου μπορούσα, αλλά το σύμπαν στη θέση του το βλέπω ακόμα…

  Το άλλο το μάθατε; Η κοπέλα είναι η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου.

  Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά νεαρής κοπέλας
  Φασιστική πρόκληση από μέλη της Χρυσής Αυγής στον σταθμό του Μετρό στην Κατεχάκη

 9. 02/10/2009 14:59

  Το μάθαμε δυστυχώς. Τι σημασία έχει πια είναι ; Το θέμα είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει και εκλογική διαφήμιση, αν είναι δυνατόν την οποία και παίζουν στο ραδιόφωνο (στην τηλεόραση δεν έχω δει κάτι). Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι !!!

 10. 02/10/2009 17:34

  ως «πιστότατη» στα βλογ αμφότερων – και Silent και psi-a – Κοκκινομπαλονάκι οφείλω να σού πω ένα μεγάλο «μπράβο» για την «αναδημοσίευση» : άντε, γιατί πολλούς «κύριους Τίποτα» έχει γεμίσει ο τόπος…

  (γενικότερον : αυτό που μ’ εκνευρίζει πιο πολύ απ’ όλα στους πολιτικάντηδες που ξεχύνονται κάτι τέτοιες μέρες και ζητάνε την ψήφο μας, είναι πόσο εύκολα «παίζουν» με τα (μη)λεφτά τών «άλλων» : θα έπρεπε όποιος πάει για πολιτικός να αναγκαζεται προηγουμένως να «ζήσει» έναν μήνα με τον κατώτερο μισθό ή την κατώτερη σύνταξη που δίνει το κράτος. Κι αν υπάρχουν απλήρωτοι (που υπάρχουν, να κι ο Silent μπροστά μας…) να ζήσουν κι απλήρωτοι το ίδιο διάστημα. Και, εννοείται, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ (ΤΟΥΣ) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ – άντε και ξαναθύμωσα, και μετά μού λες τι έχω και θυμώνω – ) φιλιά

  Και Καλό Κουράγιο Ερυθροζέπελιν…

 11. 02/10/2009 17:50

  υγ : το άλλο, με την Ιωάννα Δρόσου που πήγε να βοηθήσει γυναίκα (γειτόνισσα) που την κακοποιούσε ο «φίλος» της, και βρήκε τον μπελά της, το’μαθες υποθέτω – πήρα ένα μέηλ που καταλήγει έτσι :

  » Καταγγέλλουσα και θύτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και στο ίδιο περιπολικό, και πάλι «ισότιμα», και αφέθηκαν ελεύθεροι στις 2 το μεσημέρι της 29-9-09, μετά από 12 ώρες κράτησης, με ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης στις 17 Δεκεμβρίου. Ο δράστης δηλαδή δεν έπαθε τίποτα, ούτε περιορισμός του επιβλήθηκε να πλησιάσει το σπίτι, απλώς του έγινε σύσταση από τον εισαγγελέα, το θύμα της κακοποίησης εξαφανίστηκε και δεν τόλμησε να καταγγείλει, πιθανώς από φόβο αντιποίνων ως συνήθως, ενώ η αλληλεγγύη της Ιωάννας τιμωρήθηκε.

  Σημειωτέον ότι η Ιωάννα (24 ετών) ζει σ’ αυτό το σπίτι 7 χρόνια, έχει ακούσει κακοποίηση διαφόρων και διαδοχικών γυναικών περίπου 20 φορές από τον ίδιο, έχει τηλεφωνήσει στην αστυνομία περίπου δέκα φορές, πολλές περισσότερες άλλοι γείτονες, η αστυνομία έχει έρθει περίπου 4 φορές και καμιά φορά αυτά τα περιστατικά δεν εγγράφηκαν στα βιβλία της.

  Η Ιωάννα Δρόσου είναι δραστήριο μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους Κρατούμενους, της αυτοδιαχειριζόμενης Αγοράς της Κυψέλης και δημοσιογράφος της Εποχής. Ο θύτης δήλωσε στον εισαγγελέα ως επάγγελμα φύλακας νυχτερινού κέντρου.

  Έντονη αλληλεγγύη εκφράστηκε στην Ιωάννα κατά τη διάρκεια της κράτησής της και με διαμαρτυρίες και συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα, από συντρόφους και συντρόφισσές της.

  Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο ζητούμε την τιμωρία του δράστη όταν έρθει η δικάσιμος, απαιτούμε από τα πολιτικά κόμματα που μιλούν για τα πάντα αυτές τις ημέρες προ των εκλογών να εκφράσουν την πολιτική τους για τη βία κατά των γυναικών, και τους θυμίζουμε ότι μόνο το τελευταίο 15μηνο είχαμε τουλάχιστον 26 συζυγοκτονίες, αριθμό ρεκόρ για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο αναφερόμενος ξυλοδαρμός στο διαμέρισμα της Κυψέλης θα μπορούσε να προσθέσει ένα ακόμα θύμα στο θλιβερό και εξοργιστικό αυτόν κατάλογο, με την αστυνομία και το νομικό σύστημα να στέκονται απαθείς και να τιμωρούν μόνο την αλληλεγγύη αντί να τιμωρούν τους δράστες. »

  Τι να προτείνουμε Κοκκινομπαλονάκι γι’ αυτές τις περιπτώσεις (μια που πήρα φόρα με τις προεκλογικές εξαγγελίες) ; [ Όποιος πάει για καριέρα στη δικαιοσύνη (είχε πει ένας φίλος μου) να πρέπει να κάνει, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ένα μήνα στις φυλακές πρώτα ] Εδώ θα’λεγα με το χέρι στην καρδιά, όποιος «πάει» για εισαγγελέας, να τρώει πρώτα ένα βρωμόξυλο …

 12. HappyHour permalink
  02/10/2009 17:56

  «Ο θύτης δήλωσε στον εισαγγελέα ως επάγγελμα φύλακας νυχτερινού κέντρου.»

  Μάλλον αυτή η πρόταση τα λέει όλα, λύνει όλες τις απορίες.

 13. 02/10/2009 22:19

  Πράγματι , πρέπει να το «απλώσουμε» το θέμα .
  Μπαλόνι μου , θα το κάνω , αμέσως μόλις διαβαστεί ένα θέμα που πρόλαβα να αναδημοσιεύσω και πρέπει να παραμείνει για λίγο στην κορυφή , καταλαβαίνεις ελπίζω . Αν θες , του ρίχνεις μια ματιά .
  αμέσως μετά όμως , ο κύριος «τίποτα» στις σελίδες του κύριου «ΑΜ» !!!

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ βρεεεεεεεε πατριώτισσα 🙂

 14. 03/10/2009 00:02

  Συμπληρωματικά με την πρόταση της Χάρης, επαναλαμβάνω το πάγιο και διαρκές αίτημα της εργατικής τάξης για… προλεταριοποίηση δημόσιων λειτουργών και επιτελικών εταιρικών στελεχών, στα πλαίσια της «σύγκλισης» προς την κοινωνική και ταξική δικαιοσύνη και την πάταξη της δημόσιας και ιδιωτικής γραφειοκρατίας. Αυτό βέβαια προϋποθέτει μαζική λαϊκή συμμετοχή, πανίσχυρα εργατικά συμβούλια, ένοπλες εργατικές πολιτοφυλακές και καλά οργανωμένες μιλίτσιες παρτιζάνων στα περίχωρα να κρατάνε τους πεμπτοφαλαγγίτες σε απόσταση!

 15. 05/10/2009 22:06

  ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!!!!!!!!!!!!
  Πολύ ευτυχισμένη (ελπίζω να μην αναρωτιέστε γιατί) και φυσικά πολύ κουρασμένη!
  Αύριο θα κλείσω κάποιες προσωπικές υποθέσεις και από Τετάρτη θα τα ξαναλέμε αναλυτικά!
  Αααα! Και μην ξεχάσω να σας πω τα νέα: Υπάρχει μια νεότατη καινούρια βουλευτίνα από τη Λάρισα στην νέα Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Την λένε Ηρώ Διώτη και κρατήστε ανοιχτά τα αφτιά σας γιατί θα την ακούμε συχνά από δω και μπρος. Έχει πολλά να μας πει!!!

 16. 05/10/2009 22:12

  ααα
  και σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συμβολή σας στο βλογ!!!!
  Τσαλ, είχα μισογράψει ποστ για την κυρία Έλενα Παναρίτη αλλά δεν το τέλειωσα ποτέ! Να ‘σαι καλά που έβαλες το σχετικό λινκ και εδώ!
  Και για την Σοφία Παπάζογλου.
  Για τη Έλενα Παναρίτη δείτε και το σχετικό ποστ του Αναγνώστη Λασκαράτου στο βλογ του Ροΐδη

 17. 06/10/2009 09:23

  Καλώς επέστρεψες μπαλόνι από τον προεκλογικό αγώνα. Συμπαθέστατη η νέα βουλευτής από τη Λάρσα, περιμένουμε να τη δούμε από τα έδρανα σύντομα. Δικαιολογημένη η χαρά, αλλά εγώ θα λεγα καλύτερα να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, σε γραμμή και με τις δηλώσεις του σ. προέδρου για «μικρή αλλά σημαντική νίκη». Μετά την περιπέτεια του καλοκαιριού σίγουρα το εκλογικό αποτέλεσμα κρίνεται θετικό και αισιόδοξο, αλλά όχι και για να πανηγυρίζουμε. Μετά από τόσους αγώνες, κοινωνικές παρεμβάσεις, αναλυτικό πρόγραμμα ουσίας και τόσο καλά στελέχη, το 4,6% είναι αξιοπρεπές ποσοστό μεν, αλλά οι προσδοκίες δεν θα πρέπει να μένουν εκεί. Ειδικά όταν από σήμερα έχουμε απέναντι νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που φοβούμαι πως η εκλογική νίκη με 10 μονάδες διαφορά δεν ευνοεί το «σεμνά και ταπεινά», ούτε καν στα προσχήματα. Μακάρι να κάνω λάθος. Παραθέτω και το σχετικό σχόλιο από το Γκράνμα.
  http://mygranma.wordpress.com/2009/10/05/anamnisi_vasilia/

  Όσο αφορά την περίπτωση της κας Παναρίτου, οι φήμες την φέρνουν δυστυχώς πολύ κοντά σε υπουργοποίηση. Πριν το Περού του Φουτζιμόρι να θυμίζω ότι και η Χιλή του Πινοτσέτ προβαλλόταν σαν case study οικονομικού θαύματος από τη Δύση. Το έχουμε δει πολλές φορές το ίδιο έργο, με σκηνοθέτη τον ιμπεριαλισμό και παραγωγό τον κορπορατισμό. Εγκαθιστούμε μια δικτατορία σε μια αναπτυσσόμενη χώρα (ιδίως αν προηγουμένως αυτή η χώρα είχε «τολμήσει» να κάνει προοδευτικές αλλαγές), μετά στέλνουμε στρατιές σουμβούλων, τραπεζιτών και τεχνοκρατών για να εφαρμόσουν νεοφιλελεύθερα πειράματα (βλ. σχολή Σικάγο), καταστρέφουμε τη χώρα – με το αζημίωτο, έχοντας βάλει χέρι στις πρώτες ύλες της και κέρδη για τους εμπλεκόμενους πολυεθνικούς κολοσσούς – και μετά εφαρμόζουμε παρόμοιο μοντέλο σε χώρες του «Πρώτου Κόσμου», με παρόμοια αποτελέσματα (βλ. Πορτογαλία και πιο πρόσφατα Ιρλανδία). Χωρίς βέβαια να επιβάλουμε χούντα, δεν ταιριάζει με την… ευρωπαϊκή δημοκρατική παράδοση. Άσε που είναι και αντιαισθητική. Αρκεί η προπαγάνδα των ΜΜΕ, τα καταναλωτικά πρότυπα της διαφήμισης και η παρασκηνιακή δουλειά των παράκεντρων εξουσίας.

  Αυτά και καλή… αντιπολίτευση.

 18. 06/10/2009 13:07

  «Τουλάχιστον τη Λάρισα την πήραμε!»

  δεν το είπα εγώ -άλλος το είπε, ένας τύπος μες την αντιδραση και την κακία!

 19. 06/10/2009 13:36

  Και το Ηράκλειο!
  Άντε, να μαζευόμαστε σιγά σιγά και στους υπόλοιπους νομούς…

 20. 06/10/2009 14:00

  Το ρήμα επέστρεψα δηλώνει ότι είσαι εδώ… Που ;;; Δεν βλέπω !!!
  Επιστρέφω είναι το σωστό κοκκινομπαλονή μας. Αντέ να δω σχόλιο για τον cool Αλέξη να κάνω κι εγώ τα σχόλια μου 🙂
  Σε περιμένουμε διακαώς !

 21. 07/10/2009 09:25

  Χαίρομαι που μετά τη συντοντισμένη μας παρέμβαση τελικά δεν συμμετέχει η κα Παναρίτου στη νέα κυβέρνηση! Μπορεί ακόμα να μην έχουμε τη δύναμη να… ανεβοκατεβάζουμε κυβερνήσεις, αλλά φαίνεται πως έχουμε κάποια επιρροή – άλλωστε ο νέος πρωθυπουργός ασχολείται και παρακολουθεί τα ηλεχτρονικά μέσα.

  Επιπλέον παραθέτω ένα ενδιαφέρον κείμενο του Γρ. Ψαριανού σχετικά με τα «ενδοσυριζικά». Δεν είμαι φαν του αλλά νομίζω πώς τα λέει καλά εδώ.

  • 07/10/2009 11:30

   τσαλ, εγώ εξεπλάγην από το κείμενο. Δεν περιμενα τόση διαύγεια και συγκρότηση από τον Ψαριανό, τον οποίο μεταξύ μας διόλου δεν χώνευα.

   [Τσάλ, κι εσύ μπαίνεις πρώτα στο tvxs και μετά στα βλογζ κάθε πρωί;]

 22. 07/10/2009 10:02

  Πολύ πολύ ενδιαφέρον όντως το κείμενο του Ψαριανού… Μπράβο Τσαλαπετεινέ ! Έχεις και μπλογκ ; Πάω μια βόλτα…

 23. 07/10/2009 14:21

  Μα, που είσαι; Πήρες τους δρόμους πάλι;

 24. 07/10/2009 17:42

  Λοιπόν, αγαπητές και αγαπητοί, εδώ είμαι!
  Απλά άφησα πράγματα στη μέση για να τρέχω τόσο καιρό και πρέπει να τα τελειώσω γιατί θα με κυνηγάνε!
  Το κείμενο του Ψαριανού θα ήταν μια χαρά αν δεν ήταν κομμάτι και ο ίδιος του προβλήματος. Βγάζοντας την ουρά μας απ’έξω δεν βοηθάμε την κατάσταση! Και δεν θέλω να θυμηθώ την στάση του σε σχέση με την Ευρωσυνθήκη…

 25. 08/10/2009 09:01

  @KROT
  Συνήθως αυτή την αλληλουχία έχει η πρωινή ενημερωτική ρουτίνα μου, αλλά όχι περιοριστικά. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να μπω στο… δικό σου blog από το πάρεργο, καθώς δεν επιτρέπει την είσοδο το σύστημα ηλεκτρονικής ασφάλειας. Ενδεχομένως λόγω των… κυριλικών (με τη γραφειοκρατεία που τους δέρνει δεν αποκλείεται να χουν κολλήσει στις ντιρεχτίβες επί υπαρχτού σοσιαλισμού).

  @ΗΗ
  Blog έχω συμμετοχικό, γιατί δεν είχα τα απαραίτητα κεφάλαια για… αυτοδύναμο.

  @μπαλόνι
  Όλοι λίγο πολύ έχουν κάνει τις πολιτικές κωλοτούμπες τους, αξιολογούμε όμως θετικά μια καλή προσπάθεια και ευκαιρία για καλύτερη συνέχεια. Δεν είπα να του κάνουμε και αγιογραφία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: